Pleasure State

Pleasure State Couture kleedt de zelfbewuste en sensuele vrouw. De collectie bevat zowel zakelijke als frivole silhouetten. De meest exclusieve materialen, swarovski details en geraffineerde kant… kortom deze collectie is de “Haute Couture” van de Lingerie.

Pleasure State Myfit Push up werd gecreëerd in 2005. Een doelgerichte en compleet vernieuwende technologie van de Australische groep Pleasure State. Iedere buste krijgt een ultieme lift aangepast aan de diverse vereisten van de cup. De Myfit is de perfecte T-shirtbeha en is verkrijgbaar in diverse kleuren alsook met kant.

VIP is gecreëerd voor de vrouw met een rondere vorm. Deze collectie heeft het comfort voor dagelijks gebruik, maar zeker ook voor speciale gelegenheden door het unieke en superieure design. VIP is de perfecte balans tussen gespecialiseerde pasvorm tot G cup en het modebeeld waarvoor Pleasure State typerend is.

White Label is een lingeriecollectie om dagelijks te dragen, steeds met een special touch voor de modebewuste vrouw. Draagcomfort en gebruiksgemak zijn uitermate belangrijk. Denk aan unieke, trendy designs; kortom… de prêt-à-porter van de lingerie.

SALES CONDITIONS

Download:

Privacybeleid/GDPR

Download:

CONTACT
 

V&S Agenturen
Morinnestraat 7A
8500 Kortrijk (België)

info@v-s-agenturen.be

T: +32 (0)56 21 80 15

STAY IN TOUCH

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon

© 2017 | V&S agenturen | created by Exi-Design